Vyhlášení výsledků celotáborové hry

Trofeje pro ty nejúspěšnější

Vážení rodiče,

tábor je za námi, přináším vám pro letošek poslední report, tentokrát z vyhlášení výsledků celotáborové hry.

Začneme doplňkovými soutěžemi.

Nejlepší běžec ze starších byl Franta Rožec, následoval David Kořínek a Petr Komínek. V kategorii mladších kraloval Andrej Litoš, po něm doběhl Vojta Veselý a David Billy.

Nejrychlejší běžec Franta Rožec

V závodu v plavání se delfínu podobal Mathias Kolda, za ním Adam Valeš a na třetím místě byl Jacob Zeman. V mladších zazářil Andrej Litoš následován Vojtou Veselým a Markem Fialou.

Šampion v plavání

Nejtěžší ulovenou rybou ve starších byl kapr 10,62kg a šťastným lovcem se stal David Vrbenský. Dále se soutěžilo kdo uloví nejvíce kaprů. Úžasných 53 kaprů za tábor zdolal ve starších Adam Valeš, v kategorii mladších vyhrál Andrej Litoš za krásných 33 kusů.

Lovec nejvíce kaprů s trofejí i cenou – lampou do bivaku

Nejdelší dravou rybu, a to sumce 83cm ulovil ve starších Jonáš Šetek, v mladších bodoval se štikou 71 cm Patrik Walter. Nutno podotknout, že oba úlovky byly ze Sázavy.

Jonáš s cenou za krásného sumce

Nejdelší nedravou rybu ve starších vytáhnul David Vrbenský (kapr 90 cm). V mladších to byl s kaprem 83 cm Jan Moucha.

Honza Moucha a trofej za nejdelší nedravou rybu

Nesmíme zapomenout na jednu speciální cenu. Cenu Fair Play, ve které se hodnotí chování, ochota pomoci vedoucím a táborníkům a celkové lidské kvality, získal David Vrbenský. David s námi letos jel naposled a kdo ví, třeba se do budoucna připojí k našemu týmu vedoucích.

cena Fair Play a David Vrbenský

A jsme ve finále! Do celotáborové hry se počítaly body za ulovené ryby, sporty, poznávačku ryb, úklid, doprovodné soutěže i pomoc vedoucím.

Tím nejúspěšnějším v kategorii mladších byl Vojta Veselý! Na druhém místě se umístil Andrej Litoš a na třetím místě skončil Patrik Walter.

Rybář tábora Vojta Veselý (kategorie mladších)

Suverénně nejúspěšnějším rybářem tábora se stal Jakub Krupka, následován Adamem Valešem a Tomášem Kobrlem.

Celkově nejúspěšnější rybář tábora – Jakub Krupka

Nezávodilo se pouze o trofeje, ale i hodnotné ceny od sponzorů a partnerů tábora. Pro ty nejlepší byly cenou například rybářský přístřešek, prut, naviják, luxusní podběrák, kaprařská i přívlačová taška a další.

Bez ceny ale neodešel vůbec nikdo! Spousta drobností byla připravena skutečně pro každého.

Celkově se tábor velice vydařil, ulovilo se velké množství ryb (zejména dravci na řece překvapili) a všechny děti si tábor moc užily. Děkujeme sponzorům a partnerům, pořadateli a hlavně všem obětavým vedoucím, kteří si vzali na 14 dnů dovolenou, aby se během ní věnovali právě vašim dětem.

Za tým vedoucích

Pavel

7 odpovědí na “Vyhlášení výsledků celotáborové hry”

  1. Ještě jednou děkuji za letošní tábor, který jste i přes letošní nepříznivé podmínky uspořádali. Tábor byl stejně jako v loni skvělý, Fanda byl nadšen od prvního do posledního dne a klidně by s Vámi vydržel celé prázdniny 😊. I letos se opět hodně naučil a hlavně se dobře bavil jak rybařením, tak doprovodným programem. Už se těší na příští rok. Přeji hezký zbytek prázdnin Mrázková

    1. Dobrý den, to moc rádi slyšíme! Tábor je hlavně o rybaření, ale jsem rád, že děti ocení i aktivity mimo rybolov. Celé léto u vody bych si taky dokázal představit, těch 14 dnů uteče jako voda. Budeme se na Fandu těšit i příští rok, je to fajn kluk. Pavel

  2. Dobrý den, také moc děkujeme. Matěj byl nadšený, spoustu se naučil a prý bude jezdit do 18ti 😉 tak uvidíme jestli mu to vydrží. Byli bychom rádi, jste skvělá parta. Tak snad příští rok na viděnou. Díky Pavle, hlavně vám! Plívovi

    1. Dobrý den Plívovi! Moc děkuji, dobrá parta vedoucích je základ, pak tábor šlape jako hodinky. Je super vědět, že i ti nejmenší si od nás nějaké rybářské zkušenosti odnesou. Jinak je Matěj na svůj věk už pan rybář. Mějte se hezky a na viděnou příští rok! Pavel

  3. Děkuji Vám za pořádání tohoto hromadného přátelského rybářského setkání , Vojta si to s Vámi i na podruhé moc a moc užil a vítězství ho určitě potěšilo.
    PS.právě bivakuje na noc u Cidliny a dělá si zálusk na místního sumce, …uvidíme s čím ráno přijde.
    Hezké léto

    1. Také děkujeme a jsme rádi, že si tábor Vojta užil. Dejte vědět, jestli toho sumce dostal! 🙂 Mějte se, Pavel

      1. Pavle, z nočního lovení v Cidlině byl nakonec úhoř 63cm a okoun25cm, …taky shořela špička prutu v ohništi 🤣…Vojta to nevzdává, po deštích se tam ubytuje znovu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *