Vyhlášení výsledků celotáborové hry

nejmladší táborník po vyhlášení výsledků celotáborovky

V pátek před druhým táborákem přišel dlouho očekávaný okamžik – vyhlášení celotáborové hry. Děti do svých notýsků zapisovaly každou ulovenou rybu, která vzhledem ke své vzácnosti byla různě obodována. Do notýsku dostávaly děti body i za sportovní aktivity, speciální body za pomoc vedoucím a jiné mimorybářské aktivity.

Krásné ceny a poháry čekaly děti za turnaj v ping-pongu, běhu, za nejvíce ulovených kaprů, největší dravou i nedravou rybu, nejvzácnější rybu tábora a celkově nejtěžší úlovek. Všechny ceny a poháry byly dvojí pro oddíl starších i mladších, aby to bylo spravedlivé.

poháry pro nejpořádnější táborníky vyhrály malé rybářky, jak jinak 🙂

Jeden z nejcennějších pohárů byl pro cenu Fair-Play. Táborník Franta Rožec ji obdržel naprosto právem a vedoucí se na tomto ocenění jednohlasně shodli. Franta s námi jezdí dlouhá léta, vždy byl ochoten pomoci, mladší táborníky ledacos naučil a letos předvedl mimořádné lidské kvality, kdy se v tom nejostřejším dešti vydal na pískovnu pomoci s věcmi svým kamarádům. Franta jel letos kvůli věku jako táborník naposledy, ale třeba rozšíří naše řady vedoucích, kdo ví 🙂

Franta Rožec s cenou Fair-Play

Nyní už pojďme na celkové výsledky celotáborové hry a vezmeme to od stupně vítězů. V kategorii mladších se na 3. místě umístil Václav Veverka, 2. místo obsadil Šimon Flídr a celkové prvenství získal jeho bratr – Flídr Filip.

Nejúspěšnější rybáři v kategorii mladších

V kategorii starších získal třetí místo Honza Landovský, druhý skončil Tomáš Kobrle a celotáborovou hru ovládl Honza Veverka. Všichni s námi jezdí již dlouhá léta a v celotáborové hře ukázali zkušenosti i um, který na našem táboře získali.

Nejúspěšnější rybáři v kategorii starších

Děti si odvezly i krásné věcné ceny, mezi nimi pruty, navijáky, rybářské tašky a další. O cenách to vždy není, máme radost, že až na pár vyjímek(děti, které rybaření nebaví a kdo ví, proč jely na rybářský tábor) si všichni malí rybáři tábor moc užili.

Za všechny vedoucí děkuji všem hodným táborníkům za krásných 14 dnů a velký obdiv patří i mým obětavým kolegům, bez kterých by tábor vůbec nebyl.

Mějte se hezky a na viděnou příští rok!

Pavel

Nejlepší rybáři s cenami

Jedna odpověď na “Vyhlášení výsledků celotáborové hry”

  1. Tábor byl i letos opět skvělý. Fanda přijel a nadšeně vyprávěl a vyprávěl 😊. Už se moc těší, že za rok pojede již po čtvrté 😊. Všem vedoucím moc děkuji za to, jak se o naše děti staráte a že již druhý rok i přes nepříznivé podmínky tábor uskutečňujete, velké díky 👍👍👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *