Poslední informace před odjezdem na tábor.

Vážení rodiče,

důkladně si prosím prostudujte informace pro rodiče v příslušné sekci na těchto stránkách. Naleznete tam veškeré informace potřebné pro bezproblémový průběh tábora.

Zkusím shrnout ještě věci, které se každoročně opakují a je nutné je dodržet.

1. každé dítě musí mít bezpodmínečně čepici(kšiltovku)! Jde hlavně o předcházení úpalu.

2. Pláštěnka a holinky jsou samozřejmostí, chodíme k vodě za každého počasí.

3. Každé dítě musí mít skládací židličku. Sezení v mokré trávě u prutů není možné.

4. I když se s vámi vaše dítě věnuje bohužel pouze těžké kaprařině, vybavte ho i na ostatní druhy rybolovu! Kapři nejdou každý den a je prima vzít především mladší děti na lov se splávkem na řeku, i to může být prima zábava. S 3lb děličkou a 0,30mm vlascem to není možné. Naši vedoucí ovládají veškeré techniky, vaše dítě se může hodně naučit.

5. Dopřáváme dětem intenzivní rybolov na pískovně a když zůstanou u vody přes oběd/večeři, jídlo jim přivezeme autem. Proto musí mít každý uzavíratelný ešus(bez vnitřní nádoby, tu akorát ztratí). + láhev na pití.

6. Zvažte, zda dáte především mladším dětem na tábor mobilní telefon. Stále častěji to narušuje chod tábora a dle našich zkušeností má hovor s rodiči opačný než uklidňující účinek. Dítě se na táboře učí samostatnosti, vycházet ve společnosti ostatních dětí a je pod dohledem zkušených vedoucích. Vždy si ale může zavolat od nás…

7. Na závěr něco k posílání balíků: Dovolím si zkopírovat odstavec z informací pro rodiče:

Pokud budete dítěti posílat balíček (např. nějaké zapomenuté rybářské vybavení), použijte přesně tuto adresu: Autokemp Horka II, dětský rybářský tábor, jméno dítěte, Zruč nad Sázavou, 285 22 (pokud jako adresáta uvedete na prvním řádku jméno dítěte, pošta doručí balík na poštu a bez občanského průkazu, který vaše dítě samozřejmě nemá – balík nevydá!).

Shrnul jsem to, co se každoročně opakuje, nastudujte si ale celé informace pro rodiče, ať vše proběhne bez problémů.

Za pár dnů u autobusu na viděnou!

Pavel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *