Pátek – fotbálek proti vedoucím + táborák

Mimo rybářského programu jsme si pro děti připravili velice oblíbený fotbálek proti vedoucím. V pátek v podvečer jsme se vydali pochodem do Zruče, kde jsme zarezervovali místní hřiště. Obehrát svého vedoucího je dostatečná motivace pro všechny táborníky a tak se začátek utkání nesl ve slušném tempu. Brzký gól do sítě táborníků však nasměroval utkání k vítězství vedoucích.

Táborníci měli k dispozici 20 čerstvých náhradníků, vedoucí pouze jediného, avšak letos zvítězila zkušenost nad mladickým elánem 🙂 Při vedení 7:0 pro vedoucí se rozhodl do utkání zapojit i rozhodčí Dušan. Nejdříve si dal vlastní gól a následně si přivodil zranění. Kvůli otevřené zlomenině palce na noze museli přijet záchranáři, protože jsme jej neměli po pochodu jak transportovat do nemocnice. Po tomto momentu už nebyla chuť ani nálada v utkání pokračovat, a tak jsme o jednoho méně vyrazili společně do tábora. Naštěstí se snad zákrok lékařů povedl a už je zase s námi v tábořišti, je to srdcař!

Po fotbálku jsme se sešli všichni u táboráku a povídali u opékání buřtů dlouho do noci. Až na kaňku viz výše to byl prima den.

Za vedoucí

Pavel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *