Přednáška, běh a fotbálek proti vedoucím

Vážení rodiče,

v úterý k nám dorazila návštěva z Rybářů Praha. Jednatel Zdeněk Mužík, ichtiolog Pavel Vrána a vedoucí mládeže Pepa Mareš. Pavel Vrána si pro děti připravil přednášku formou soutěže, kde se děti dozvěděli zajímavosti například o historii rybářství, poznávacích znaků ryb a jejich vlastností.

Přednáška

Dnes ráno se konala soutěž v běhu, kde děti měly příležitost nahnat další body do celotáborové hry. Musím říct, že to nikdo úplně nevypustil, protože motivace byla velká. Každopádně výkon dcery hlavního vedoucího Verunky, která v sedmi letech předběhla 17 táborníků nás opravdu překvapil.. Asi by se měli kluci nad sebou zamyslet 🙂

Soutěž v běhu

Ten nejlepší program měl ale přijít, všichni jsme se již těšili na tradiční fotbálek táborníci vs. vedoucí. Zprvu technická hra se zvrhla v opravdovou bitvu, kdy žádný míč nebyl vyhrán zadarmo. Góly padaly převážně do sítě táborníků. Neomezené možnosti ve střídání, mladická síla a odhodlanost nestačila na poziční hru a zkušenost vedoucích. Výsledek 7:1 pro vedoucí zní drtivě, ale pár světlých chvilek táborníci měli. Krásná branka z volného přímého kopu pouze korigovala výsledek.

Přímák táborníků, ze kterého padla branka

V pátek se hraje odveta, uvidíme, co přinese.

Fotoalbum se rozrostlo o dalších 170 fotek, tak směle do prohlížení.

Pavel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *